HOME

PORTFOLIO

OVER MIJ

CONTACT

OVER MIJ

Een goed ontwerp is authentiek aan wie de afzender is en klopt, ook zonder uitleg. Alleen zo kan het bijdragen aan het succes van een product, merk of persoon.

OVER MIJ

DESIGN AFFAIRS

Mijn eerste design crush had ik na het afronden van mijn studie: art-direction & design aan de Junior academie Amsterdam. Nu, 20 jaar en veel design affairs later kun je stellen dat mijn design crush is uitgegroeid tot een vervullende relatie. Een relatie waarin kortstondige affaires zijn uitgegroeid tot diepgaande langdurige verbindingen. Alle affairs hebben stuk voor stuk voor een enorme ontwikkeling en verdieping gezorgd. Zowel op creatief als persoonlijk vlak.

 

OVER DESIGN AFFAIRS

Design is geen aantrekkelijk sausje dat je ergens overheen giet, of een optelsom van technieken die je beheerst, het is de synergie tussen inhoud en vorm. Het is als verliefd worden. Misschien heeft de persoon niet alle kenmerken die op je lijstje staan, maar toch is hij volmaakt voor jou.

 

Mijn favoriete designs zijn tijdloos en eigen. En dat probeer ik in elke opdracht die ik doe te realiseren. Ik werk intu├»tief  vanuit een concept en moodboard.

 

PORTFOLIO

In mijn portfolio vind je een selectie van projecten die ik gedaan heb. Je kunt op elk project klikken en er iets meer over zien en lezen.

 

GET TOGETHER?

Zoek je een ontwerper, die op conceptueel niveau meedenkt en vormgeeft. Voor een designuitdaging, product, boek, restyling of een andere design uitdaging?
Neem dan contact met mij op.

Naar mijn design affairs.